måndag 9 juni 2014

Student och 30-årsfest

Hela helgen bestod av festligheter. Det började i fredags när det var dags för Joel att ta studenten. Vi var med på skolgården och sen såg vi honom åka iväg med flaket innan vi åkte hem till Oscarssons. Där bjöds det på en massa god mat och dryck. Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute hela kvällen. Vi "ungdomar" kastade hästsko och slog vad om diverse olika straff.




I lördags hade Starre bjudit in till 30-årsfest ute på deras land. Det regnade nästan hela dagen så vi var väldigt oroliga eftersom vi visste att de hade tänkt att vi skulle sitta ute. Det var därför inte helt lätt att välja outfit för kvällen. 

Men vi hade jättetur för precis när vi kom dit sken det upp och sen blev det en riktigt fin kväll. Det bjöds på buffé och dryck och det spelades kubb och fotboll. Starres pappa och Måns badade till och med även om jag tycker att sexton grader är lite väl kallt. 

När solen gick ner och det blev lite kyligare tände de en liten brasa och sen satt vi ute i några timmar till. Det blev en riktigt lyckad fest. 







Inga kommentarer: