måndag 17 februari 2014

Here comes the sun

Jag hade tänkt träna imorse men fick lov att avboka passet när det blev klart att herrarnas skidskytte flyttades fram till klockan sju imorse. Så det blev till att sätta sig i soffan istället för på en spinningcykel så dags. Men dimman låg fortfarande tät så skidskyttet flyttades upp ytterligare. Mycket irriterande. Jag ska pendla mellan Eskilstuna och Solna under resten av veckan så det finns nog risk att det inte blir så mycket träning alls den här veckan. Jag kompenserade iaf lite grann genom att ta en promenad på lunchen. Det var ju så jäkla fint väder. Otroligt skönt att se solen igen.



Marcus har sportlov den här veckan men idag var han ändå iväg några timmar och träffade en kollega för att gå igenom lite idéer. När han kom hem hade han tagit in posten och i högen av räkningar fanns ett brev som stack ut lite. Det var ett kort från världens bästa mamma innehållande chokladhjärtan. En mycket trevlig överraskning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Brevet skulle ju förstås ha kommit i fredags, så jag la på lådan vid posten tidigt torsdag. Det går inte att lita på posten!!!!/Mum