söndag 29 december 2013

Julen 2013

Vilken jul det har varit! Intensiv men också väldigt rolig. Jag började julafton med att ta en promenad till kyrkogården med pappa. Sen kom mamma, Sara, mormor, Anki och Per över och åt god mat och delade ut julklappar. Wictor fick också vara med på ett hörn.


 
På juldagen var det dags för firande hos Floods med Andreas, Carolina och barnen. Ännu mera mat och ännu mer julklappar.
 
 
På kvällen hade vi förfest hos oss innan vi gick ner på stan. Vi blev lite drygt 15 personer och det blev en riktigt lyckad fest. Några vänner som vi inte träffat på länge och dessutom några nya bekantskaper så det var en bra mix. Vi stod i kö ett tag på Statt men där var det fullt så vi hamnade på Harrys efter mycket om och men. Men eftersom vi var ett så stort gäng som gick till samma ställe så spelade det inte så stor roll vart vi gick, det var kul ändå.
 
På Annandagen gick vi på handboll och såg Guif krossa Skövde. Sen blev det ytterligare julfirande hemma hos pappa och Lotta. Ännu mera mat och ännu mer julklappar. Wictor fick ett spel, Risky Business, så det var vi ju tvungna att testa innan vi gick hem. Det var riktigt roligt så det kan jag rekommendera.
 
Jag fick jättemycket fina julklappar. Är väldigt nöjd med årets skörd. Jag måste ha varit väldigt snäll. Nedan ser ni en del av presenterna.
 



Inga kommentarer: