fredag 30 augusti 2013

More fun

Vad har mer hänt i sommar då? Jo, massa roliga saker. Till exempel en grillkväll med Lasse och barnen. God mat, allsång i sommarnatten och jag lyckades vinna tipspromenaden. 


En av de absolut bästa kvällarna den här sommaren var när Gyllene Tider spelade i Sundbyholm. Det var en helt perfekt sommarkväll. Jag, Sara, Marcus och Peppe cyklade ut till Sundbyholm och mötte upp Camilla och Josse där för en picknick. Sen sjöng vi, tillsammans med 12 000 andra, allsång till varenda låt i deras repertoar. Det var magiskt. 



Vi har även hunnit med två helger i Stockholm. Första helgen var det bara tjejerna som åkte upp för att hälsa på Tove. Vi började med att kolla in Josse in action på Formex. Sen åkte vi hem till Tove och fick äntligen se deras nya lägenhet. Vi kollade på friidrotts-VM, lagade god mat, drack drinkar och spelade spel innan vi åkte ner på stan och dansade till schlager på en vodkabar. 




Även förra helgen var vi uppe i Stockholm. Jag och Marcus åkte upp själva på fredagen och tog in på hotell. Vi åt middag i Kungsträdgården och sen gick vi till Gröna Lund där de firade 130-årsjubileum och Magnus Uggla uppträdde. 

På lördagen mötte vi upp Peppe och tog en öl på Stureplan innan vi åkte ut till resten av gänget hemma hos Katarina och Amir i Nacka. Där festade vi i några timmar innan det var dags för Invigningskalaset på Tele2-arena. Där uppträdde Robyn, Winnerbäck och Kent. Jag tyckte så klart att Winnerbäck var bäst men alla var grymma. 



Inga kommentarer: