lördag 23 juni 2012

Midsommarafton 2012

Gårdagen blev otroligt lyckad. Det kan ha varit den bästa midsommarafton någonsin om jag får säga det själv. Det var definitivt värt alla förberedelser och all den tid som jag och Anna la ner innan. Dessutom hade vi otroligt tur med vädret och det gjorde ju inte saken sämre.

Som ni kunde se i inlägget nedan började vi dagen med champagnefrukost. Jag tror att det var femte året i rad som vi började midsommarafton på det sättet. Då var vi närmaste tjejgänget med respektive. Men framåt tvåtiden hade det ramlat in betydligt mer folk och vi var totalt 19 stycken som åt en traditionell midsommarlunch tillsammans. Sill, köttbullar, prinskorv, ägghalvor, färskpotatis och självklart en hel del snaps. Eric hade fixat snapsvishäften så att alla kunde sjunga med.

Efter lunchen dök ytterligare några personer upp och lekarna tog vid. Då höjdes stämningen rejält och sykningar och hejarop hördes hela tiden. Innan middagen hanns det även med bad och kubbspel. Efter middagen skapade vi dansgolv utomhus och vi tog även några varv runt midsommarstången.

Mitt batteri i kameran dog under kvällen så ni får hålla tillgodo med några bilder från den tidigare delen av kvällen.












Det vinnande laget med deras pris.

Inga kommentarer: