söndag 22 november 2009

The weekend

Har haft en jättebra helg i Stockholm. Det var mycket roligt att träffa alla tjejerna. Vi kom till Katarina i Tyresö vid tre ungefär efter att Eskilstunatjejernas tåg varit försenat med en timme. Sen blev det mycket tjejsnack medans locktänger och sminkborstar användes för att förbereda oss för kvällen. Några omgångar Singstar hanns också med. Kvällen/natten spenderades på nattklubb och när vi kom hem vid halv fyra ställde vi oss och lagade tacos. En perfekt avslutning på en mycket bra dag. Ska kolla igenom kameran och se om det finns några bilder som tål att visas. Men det får bli imorgon.

Idag tog jag tåget tillbaka till Uppsala vid ett. Marcus föräldrar och hans farfar var nämligen på besök så jag ville komma hem skapligt. Hans farfar bjöd på en mycket god middag på Tzatziki.

Nu sitter jag och njuter av Private practice medans Marcus pluggar. Ska försöka komma i säng ganska tidigt ikväll. Börjar bli lite trött nu och det väntar en heldag igen i skolan imorgon. Nu är det nästa seminarieuppgift som ska förberedas.

Inga kommentarer: