måndag 7 januari 2008

Nyfriserad

Var hos Carina idag och fyllde i den fula utväxten och klippte mig. Så här kort har jag inte haft på många år. Jag trivs! Alltid lika kul att förändra sig lite. Jag tröttnar så fort.

Resten av dagen har spenderats i statistik-träsket med standardvägning, konfidensintervall och hypotesprövning. Låter kul va?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lägg upp en bild då!

Anonym sa...

bild ffs!!! du vill du hämta dina saker innan du åker??puss

Anonym sa...

hoj hoj!

Jaa veet va du menar, man blir ju helt förtvivlad... man får bara försöka fokusera på en sak som man inte kan i taget, lära sig något hyffsat åtminstone, och sen ha lite tur också (pleeaaase..) jag har just kommit igenom hypergeom. jag... och idag löste jag en uppgift med regression och kovarians och nått mer o vart så himla nöjd! men bara för att man kan EN uppgift så betyder de ju int att man fattar nästa gång man får en uppsmälld i plytet dessvärre, men som du säger, man måst försök håll humöret uppe.

e lite trött på mamma, hon ha bokat in mig på två dagars dagis jobb nu på 1-3årings avdelningen, fast ja sa nej (eller ja kan ju aldrig säg NEJ nej, bara nja) och det utnyttja hon, fast hon borde veeta hur liiite tid ja spenderat me min kära statistik! jaja, nå inte klaga mer nu Malin, det är ju förbanna det enda du gör nu för tiden! Det finns ett liv, det finns en morgondag, EFTER tentan. meen åååh ja vill inte fara hemifrån!! ja vill int flytta tillbaka "hem" de känns jättekonstigt :( tur att ja har dig och de andra brudarna o linda där iaf :) men d blir säkert bra... det också... nu ska ja ut o gå med mor o sen liite t-fördelning och f-fördelning som jag kom på nu att jag förträngt, fan!

Kramar på dig fröken

Anonym sa...

Dålig uppdateringsfrekvens i den här bloggen! Antar att du sitter med nästan i statistikboken.. Jag har tentaångest! :(