torsdag 9 maj 2013

Dagens: smärta och brödbak

Ibland är jag verkligen sjukt klantig. Igår hade vi tjejkväll hemma hos Josse och Eve kom lite senare än mig och Anna. Jag skulle bara gå ut i trapphuset och öppna dörren åt henne så jag struntade i att ta på mig skorna. Det skulle jag inte ha gjort. Det är nämligen typ fyra trappsteg ner till dörren och det blev ganska halt i bara strumporna så jag halkade till på det första trappsteget och ramlade ner hela vägen. Det gjorde ont i stort sett överallt men det var allra värst i vänster underarm för jag tror att jag försökte ta emot mig där. Dessutom kände jag direkt att det gjorde ont i svanken och baksida vänsterlår och där har jag även några snygga blåmärken nu.
 
Men det var först idag jag kände att jag fömodligen även drog till någonting i nacken för jag känner mig jättestel och det gör ont. Jag tror att det är därför jag även känner mig lite lätt illamående hela tiden. Jag hade tänkt ta en joggingtur idag men eftersom jag känner mig lätt mörbultad hoppar jag över det. Tog iaf en cykeltur för att handla och det räckte gott och väl. Kände mig väldigt illamående och yr i huvudet när jag kom fram så några fler fysiska aktiviteter blir det inte idag.
 
Så jag har mest hängt i soffan framför streamade tv-serier och handboll på tv:n. Men jag hade bestämt mig för att baka bröd idag så det har jag iaf gjort. Testade ett nytt recept från Allt om mat - frukostbröd. Enkelt och gott, precis som det ska vara.




Inga kommentarer: