onsdag 3 april 2013

Påsken 2013

 
Skärtorsdag: Vi bjöd på tårta för att, lite försenat, fira Marcus födelsedag innan Guif-Sävehof väntade i Sporthallen. Det var en sjuk match och förmodligen en av de häftigaste jag varit på stämningsmässigt.
 
Långfredag: Fika med tjejerna hemma hos Josse och Kayla. Middag hemma hos mamma med Lasse och nästan alla barnen. Kvällen innehöll mycket god mat och även lite roliga lekar.
 
Påskafton: Jag och Sara åkte och hälsade på mormor i Västerås. På kvällen blev det ordentlig fest hemma hos Anna och Eric innan vi gick ner på stan och dansade lite på Villa. Lyckades ta en enda bild på hela kvällen. Var förmodligen alldeles för upptagen med att socialisera med alla trevliga människor som fyllde hela lägenheten.


Påskdagen: Lååång sovmorgon. Påskbord med pappa och Lotta.
 
Annandag påsk: Hotellfrukost med Tove och Josse. Påskbord med floodarna.
 
Som ni märker var det en mycket händelserik påskhelg som innehöll väldigt mycket ätande. Jag tror att jag klämde i mig fyra påskägg fulla med godis. Känner mig fortfarande helt jäst. Trodde att det skulle bli jobbigt att detoxa under den här veckan men jag är faktiskt inte ens sugen. Det kanske är möjligt att föräta sig?

Inga kommentarer: