söndag 28 november 2010

Första advent

Mamma och Lasse kom upp vid fyratiden i fredags och då blev det först en fika innan vi åkte ner och gick ljusslingan Allt ljus på Uppsala. Det är en promenad på ungefär 3 km runt Uppsala centrum med 16 stycken ljusinstallationer efter vägen. Lite frusna var vi när vi kom hem så då tog vi årets första glögg innan vi bjöd på en trerätters middag. Mätta och belåtna hann vi med ett kortspel innan vi somnade ovaggade.

Igår gick vi en sväng på stan innan de åkte hem och då köpte vi faktiskt den första julklappen. Det är nog nytt rekord i vår familj att köpa den första klappen redan innan första advent.

Idag har vi pyntat i lägenheten så nu är julkänslan total.

Jag har till och med ett matchande juligt nagellack. :)

Nu är det dags för söndagsmiddag - moussaka - och sen väntar adventsfika hos tjejerna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack till er båda. Ni hade ordnat så mysigt och maten var kanongod. Vi tyckte också jättemycket om "Allt ljus på Uppsala". Trots att det var riktigt kallt så var det en härlig promenad och så himla gott med årets första glögg vid hemkomsten.
Kvällen blev ju inte sämre av att man fick visa var skåpet ska stå vad gäller kortspel.......
Jag har bara tagit fram stakarna och hängt upp ljusslingorna på uteplatsen, men det blev himla mysigt. Det övriga pyntet får allt vänta tills efter lucia.
Puss och kram från
Mamma (och Lasse)