- 4 portionsbitat torskfilé á 175 g
- 1 finhackad röd paprika
- 1 finhackad rödlök
- oregano
- 2 finhackade vitlöksklyftor
- 2 hackade tomater
- pressad saft av en citron
- 1 msk olivolja
- 4 msk torrt vitt vin (eller balsamvinäger)
- salt och peppar
Lägg varje fiskbit på en bit aluminiumfolie (30 x 30 cm). Blanda alla andra ingredienser och fördela blandningen över fiskbitarna. Vik ihop det till täta paket och ställ in dem i ugnen i ungefär 20 min i 200 grader.
Vi åt det med fullkornsris till. Jag gjorde portionsbitar á 100 g och tyckte att det räckte gott och väl. Marcus däremot fick 2 st á 100 g. :)
1 kommentar:
Mums! Det låter jättegott ju! Ska definitivt testas! Puss
Skicka en kommentar