torsdag 11 december 2008

London-weekend

Har ju inte sagt nåt om London. Men vi hade det jättebra. Resan dit gick jättesmidigt med buss, flyg, buss igen och sist tunnelbana.

Det var jättekul att se Sara igen, och Tom också så klart. Den här gången behövde man ju inte vara lika nervös över att prata engelska så det var lite mer avslappnat. Fick faktiskt träffa honom en hel del så nu känns det bra att bo med honom några dagar när han kommer och hälsar på.

I lördags bjöd Saras kompis Emelie över oss för att spela poker innan utgång. Vi kom i säng vid fyra engelsk tid. Då hade Tove och jag varit uppe i 23 timmar. Därför unnade vi oss lite sovmorgon innan vi åkte iväg till ett nyöppnat köpcentrum vid Shepards bush. Ska tydligen vara Europas största. På kvällen bjöd vi Tom på middag som tack för att han flyttat ut ur lägenheten under tiden vi var där. Fick senare reda på att han sov på golvet(!) hos en kompis. Efter middagen spelade vi biljard. Tove och jag lyckades på något konstigt sätt vinna över Sara och Tom. Han har redan krävt revansch när han kommer och hälsar på.

Hela måndagen spenderade jag och Tove shoppandes. Hade vissa problem att packa ner allt sen. Vi trodde definitivt att vi skulle ha övervikt. Men vi klarade oss som tur var.

På måndagkvällen träffade Tove en gammal kompis från hennes tid i London så Sara och jag fick lite kvalitetstid. Men hon hade fått en släng av influensan, tror vi, så det blev en lugn kväll.

Resan kan alltså sammanfattas så här; fest, shopping och trevligt umgänge.

Inga kommentarer: